Hogy zajlik az óra értékbecslés?

Értékbecslésre többnyire ingatlanok vagy műtárgyak esetén van szükség. A műtárgyak lehetnek festmények, bútorok, szőnyegek, üvegek, porcelán, kisplasztikák, szobrok, ékszerek, és ami nekünk fontos: órák.

Az óra értékbecslésnek köszönhetően megtudhatja, milyen állapotban van órája, hiszen pontos és szakszerű tájékoztatást kap róla. Az óra értékbecslés folyamán a tárgy becsült forgalmi értékét is megállapítják a szakemberek, amellett, hogy a szakmai kérdésekben véleményt formálnak róla. A vizsgálat során objektívan vizsgálják az órát, és fizikai vizsgálat mellett akár a tárgy művészettörténeti, vagy művelődéstörténeti jelentőségét is meg tudják Önnek mondani, ha szó van ilyesmiről.

Bármiféle kérdése van órájával kapcsolatban, szakértőink készségesen segítenek Önnek. Akár az óra korára, akár állapotára kíváncsi, hiszen ajándékba kapta, vagy épp örökölte – mi tudunk Önnek segíteni! Óra értékbecslés ügyében is forduljon bátran csepeli üzletünk munkatársaihoz, és ha úgy látja jónak, az órajavításban is számíthat ránk!

Óra értékbecslés

XXI. kerületben működő üzletünkben, a nagy érdeklődésre való tekintettel új szolgáltatást vezettünk be. Az óraértékbecslés a kedvenc időmérőjének szakmai állapotának felmérését és értékbecslését tartalmazza.

Tájékoztatás

Gyakori a replika megnevezés az utánzat, a másolat kifejezés, mi katalógusból gyári számokból tájékoztatjuk Önt órája értékéről. Ha kérdése lenne ajándékba kapott órájáról, vagy örökölt antik órájáról, forduljon hozzánk bizalommal.